SnowSportCenter KidsClub SAM

SnowSportChallenge

Bij onze SnowSportChallenge wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en appelgebak. Daarna komt het sportieve gedeelte. Hierin krijgen de deelnemers ski- of snowboardles en strijden de verschillende teams tegen elkaar met Alpine Climbing, sneeuwblokstapelen en ringsteek-tubing. De teams strijden onderling voor de eeuwige roem.

Duur arrangement en groepsgrootte

De duur van de arrangementen is afhankelijk van de groepsgrootte. Het arrangement kunt u desgewenst uitbreiden met een snack tussendoor. Ook kunt u ervoor kiezen om aansluitend in onze Apres-Ski Lounge met elkaar een drankje te drinken. Wij schenken diverse frisdranken, koffie/thee en bier en wijn.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 8 personen.

Kosten

€ 35,- per persoon (incl. koffie/thee & appelgebak, ski- of snowboardles, materiaalgebruik, spellen, excl. BTW)

Sluit uw SnowSportChallenge af met een buffetdiner!

Wat is leuker dan een sportieve dag af te sluiten met een lekker buffet naar heuze? Vanaf €19,50 per persoon (excl. drankjes en BTW) kunt u napraten tijdens een gezellige buffetmaaltijd.

Informatie en reserveren

Voor meer informatie over of het reserveren van uw SnowSportChallenge kunt u contact met ons opnemen via 030-3030013 of via onderstaand contactformulier. Wij helpen u dan graag verder van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken!

Contactformulier SnowSportChallenge